​Ciutadans denuncia l'Ajuntament de Sant Cugat a la Delegació del Govern espanyol per les banderes

La formació vol esgotar totes les vies perquè les quatre banderes tornin a onejar a la façana de l'Ajuntament

Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:07h
La formació de Ciutadans Sant Cugat ha interposat una denúncia a la Delegació del Govern espanyol per l'incompliment de la llei de banderes a l'Ajuntament. Una situació, com ha subscrit la força política, que dura des de fa més de dos mesos. Aquesta denúncia s'ha sumat a la que va fer davant la Policia Local fa uns dies, així com a la iniciativa de recollida de signatures perquè es restableixin.
 
El portaveu del partit, Aldo Ciprian, ha assenyalat que és un pas més que persegueix "com més aviat possible" que les banderes local, europea, catalana i espanyola tornin a onejar. Ciprian ha apuntat cap a l'alcaldessa, Mercè Conesa, per la seva “nul·la predisposició per tornar a la legalitat”.
 
Ha titllat la seva l'actitud "d’irrespectuosa" i ha afirmat que l'excusa de la bugaderia, que ha justificat l'administració local, era “una mentida que demostra el nul respecte cap a les persones que no segueixen la mateixa ideologia de Conesa”.
 
En aquest sentit, ha recordat que el paper dels alcaldes és de "vetllar per la neutralitat de les institucions públiques", cosa que ha incomplert i que al seu parer “ha abusat de poder”.