Tornen a aparèixer camions amb les rodes punxades a l'AP-7 al Vallès

Hi ha una trentena de vehicles afectats | A diferència de l'incident de la setmana passada, no hi ha massa problemes de trànsit

Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:53h
Un total de 32 camions que circulaven per l'AP-7 han aparegut amb alguna de les seves rodes punxades durant aquest dimarts al matí, en un tram de 65 quilòmetres entre Sant Celoni i Papiol, al Vallès Oriental i Vallès Occidental i en sentit sud. Aquest és el segon episodi semblant en pocs dies, després que el divendres passat apareguessin 13 camions i una furgoneta a la mateixa via, en el tram entre Papiol i Montmeló.

Protecció Civil ha activat el pla d'autoprotecció i demana circular amb precaució. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes.

A diferència de l'incident de divendres, en aquest cas no afecta massa la circulació. Segons la policia catalana, alguns dels camions ja han pogut ser retirats, però la circulació no s'ha restablert completament. 

Precisament, passades les vuit del matí encara hi havia un carril tallat a l'alçada de Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès i una desena de camions afectats, cinc dels quals estan estacionats al voral entre Parets del Vallès i el Papiol, segons el Servei Català de Trànsit i Protecció Civil.