El CN Terrassa guanya amb comoditat a Tenerife i acumula la sisena victòria consecutiva

Els egarencs van jugar en piscina oberta sota una intensa pluja

04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:00h
El CN Terrassa va superar a domicili l’Automotor Canarias Echeyde (6-10) en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Sota una pluja intensa, el conjunt de Dídac Cobacho va dominar el matx a partir del segon quart gràcies a un parcial de 0 a 3 que li va permetre controlar la situació fins a la botzina final. És la sisena victòria consecutiva dels egarencs, que es mantenen segons a la taula amb 22 punts, a dos del líder, l’Atlètic-Barceloneta.

El primer període va esdevenir una presa de contacte. Els locals van avançar-se al minut i mig de joc en una acció en home de més que va culminar San Martín. El CN Terrassa va respondre tot capgirant l’electrònic de la mà d’Agustí Pericas i Óscar Aguilar. Els tenerifencs van restablir l’equilibri amb una diana de Sáiz. A menys de dos minuts per al final del quart, els de Dídac Cobacho van recuperar la iniciativa a través de l’encert de Marc Salvador en superioritat numèrica.

Els terrassencs van fonamentar el triomf en el segon període. Van intensificar la defensa i van deixar els locals sense arguments ofensius. Una situació en home de més va permetre Pericas ampliar el marge. En el minut previ al descans, Pericas, de nou, i Bernat Sanahuja van batre Horta i van situar un interessant 2 a 6.

A la represa, el conjunt de Dídac Cobacho va gestionar amb suficiència la renda adquirida. El tècnic egarenc va donar minuts a tots els jugadors. Mitjan tercer període, Oriol Rodríguez va marcar el setè. L’Echeyde va retallar distàncies mitjançant Sáiz. Un nou intercanvi de gols va conduir el marcador fins al 4 a 8 amb què va finalitzar el quart. Fernández va anotar per part canària, mentre que Àlex de la Fuente va ser l’autor de la diana terrassenca.

Els últims vuit minuts van transcórrer d’una forma molt semblant. Rodríguez va repetir per col·locar el 4 a 9. La rèplica de l’equip de Juan Pablo Sánchez va arribar de la mà de Fernández, que va marcar dues dianes consecutives. Gairebé sobre la botzina, Aguilar va establir el 6 a 10 definitiu en una situació en superioritat numèrica.

Visita del CN Atlètic-Barceloneta

El CN Terrassa rebrà demà el líder, l’Atlètic-Barceloneta, en partit avançat corresponent a la 9a jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx començarà a les 20.00h.