Els Terrassencs de l'Any 2017: Lluïsa Domingo, Miquel Font i Josep Puig

El Centre Cultural El Social ha lliurat els guardons per reconèixer les trajectòries dels premiats

Les tres persones guardonades amb el Terrassenc de l'Any.
Les tres persones guardonades amb el Terrassenc de l'Any. | Miquel Badia BCF
Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 6:51h
Els premis Terrassenc de l'any d'aquest 2017 són per a Lluïsa Domingo i Santacana, Miquel Font i Roca, i Josep Puig i Carreras. Tots tres van rebre el reconeixement aquest dissabte, en un acte organitzat pel Centre Cultural El Social.

El Centre Cultural El Social lliura els títols de Terrassenc de l‘Any de manera ininterrompuda des de fa 49 anys, un guardó que distingeix trajectòries personals destacades i que són un model ciutadà per a tothom. La finalitat és la de retre homenatge a persones terrassenques de naixement o adopció que, per la seva trajectòria cívica, han destacat en camps relacionats amb la cultura, l’art, la beneficència, l’abnegació, l’esport o la religió, per la seva capacitat altruista i per promoure valors cívics, com ara el compromís, la perseverança i la generositat.

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha participat en l’acte de proclamació del Terrassenc de l’Any 2017, juntament amb el president del Centre Cultural El Social, Ricard Figueres, i el bisbe de la diòcesi de Terrassa Josep Àngel Saiz Meneses. L’acte, al que també han assistit el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado i membres de la Corporació Local, ha tingut lloc al Teatre Principal.