​Apareixen 13 camions i una furgoneta amb les rodes punxades a l'AP-7 entre Montmeló i el Papiol

Protecció Civil ha activat el pla d'emergències i ha recomanat rutes alternatives per evitar congestions | Els vehicles ja han estats retirat del voral de la via

Redacció
01 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:21h
Un total de 13 camions i una furgoneta que circulaven per l'AP-7 han punxat alguna de les seves rodes durant aquest divendres a la matinada entre Papiol i Montmeló en sentit sud. Segons els Mossos d'Esquadra, la primera incidència s'ha registrat cap a la una de la matinada. Concretament, els vehicles de gran tonatge han punxat entre els quilòmetres 136 i 149. A hores d'ara, tots els vehicles ja s'han retirat del voral de la via.

Tot apunta que la pèrdua de càrrega d'un camió hauria provocat les punxades. De fet, a la zona s'hi han trobat algunes peces metàl·liques i claus. Com a mesura preventiva, Protecció Civil ha activat el pla d'emergències.

Protecció Civil recomana utilitzar rutes alternatives, ja que preveu complicacions a la via, sobretot a primera hora del matí. A les 7.00 hores, el Servei Català de Trànsit ha informat de 3,5 quilòmetres de retencions en aquesta via a Sant Cugat del Vallès i de mig quilòmetre a Cerdanyola del Vallès.