Terrassa s'omplirà de jazz per recollir fons per a les famílies dels presos polítics i exiliats

Hi ha confirmada la presència dels vicepresidents d'Òmnium i l'ANC, Marcel Mauri i Agustí Alcoberro

Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:27h
Aquest, diumenge 3, de desembre la ciutat de Terrassa s’omple de jazz per recollir fons per als presos polítics, exiliats i les seves famílies. Convocat per l’Òmnium Cultural-Terrassa i l’ANC Terrassa, es tracta d’un concert que aplegarà un bon nombre de músics. Aquesta expressió tan lliure i tan emblemàtica de la ciutat com és el jazz, pretén exterioritzar el suport de la societat terrassenca a les persones encausades. Cal recordar, en aquest sentit, que dos dels implicats són els terrassencs Lluís Puig i Josep Rull.

A les 12 h del migdia s’iniciarà la jornada a la Plaça Catalunya de Terrassa, que comptarà amb diverses activitats, com ara una sessió de lindy hop amb Terrassa hoppers, tallers de pancartes i redacció de cartes solidàries. El concert de jazz, obert i gratuït, serà de 13 a 16 h i comptarà amb un bon nombre de músics de jazz, agrupats en tres formacions: THC+Jofre Alemany (Txus Costalgo, Joan Humet, Sergi Torrejón i Jofre Alemany); Pep Coca & Daniel Garcia, i Kailash (Joan Albert, Enric Carreras i Ramon Grimalt) amb la col·laboració de Josep Maria Farràs.

També hi ha confirmada la presència dels vicepresidents d’Òmnium i l’ANC, Marcel Mauri i Agustí Alcoberro, així com la lectura de missatges de Lluís Puig i Josep Rull, per part de familiars seus.

Els diners recaptats aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils, organització creada per canalitzar les mostres de suport de la ciutadania als membres del Govern empresonats o a l'exili. La cita inclou una botifarrada popular, amb la venda de tiquets solidaris al preu de 10 euros.