Mobilitat

Una nova línia d'autobusos connectarà amb la zona comercial Terrassa Plaça

El reforç del transport públic està finançat pel promotor del centre comercial

per Redacció , 30 de novembre de 2017 a les 18:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres, 1 de desembre, entrarà en funcionament la línia d’autobusos urbans L17, una nova línia de la xarxa de Transports Municipals d’Ègara SA (TMESA), que enllaça la plaça dels Països Catalans amb l’estació de Terrassa Est, passant per la nova zona comercial Terrassa Plaça. Aquesta nova línia té el format de reforç del servei i respon a les noves necessitats de mobilitat generades arrel de la inauguració de l’espai comercial. Per aquest motiu, el seu funcionament es limita als divendres a la tarda i els dissabtes al matí i a la tarda.

l finançament d’aquest servei públic l’assumeix el promotor del centre comercial, una condició prèvia per a la concessió de la llicència comercial, per tal d’afavorir el transport públic envers l’ús del vehicle privat davant l’increment de la mobilitat generada a la zona, fruit de l’atracció comercial.


L’itinerari de la nova línia s’explica perquè la plaça dels Països Catalans connecta amb quatre línies de bus (la L1, la LH, la L8 i la L9), i a l’estació de Terrassa Est s’estableix el nexe amb una altra modalitat de transport, la de Rodalies de Renfe. 
 

La nova línia que millorarà la connexió amb Terrassa Plaça. Foto: Ajuntament de Terrassa

 

Participació