Terrassa serà la seu del primer Campus Internacional Vicky Losada

Tindrà lloc a l'Estadi Olímpic durant les vacances de Nadal i està dirigit a nens i nenes de 5 a 18 anys

Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat a les 8:21h
La jugadora egarenca del FC Barcelona i de la selecció espanyola Vicky Losada organitza a Terrassa, de la mà de l'empresa 2 Play Sport Management, el I Campus Internacional Vicky Losada. El Campus, que tindrà lloc a l'Estadi Olímpic de Terrassa (c/ dels Jocs Olímpics, s/n), durant les vacances de Nadal, els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 9.30 h a 16.30 h, està dirigit a nens i nenes de 5 a 18 anys.

Durant els tres dies del Campus els assistents realitzaran entrenaments amb entrenadors d’alt nivell amb l’objectiu de millorar tècnica i tàcticament. A més, gaudiran de classes d’anglès esportiu i entrenaments específics per a porteres i porters dirigits per l'exjugadora de l'Arsenal Ladies F.C. i la selecció irlandesa, Emma Byrne, i la presència de convidats i convidades d'elit que aproparan el futbol de més alt nivell a tots els participants.

Entre els esportistes professionals que formaran part del I Campus internacional de Vicky Losada destaca la jugadora del FC Barcelona i la selecció holandesa Lieke Martens, millor jugadora de l'Eurocopa Femenina 2017 i premi The Best Femení de la FIFA, entre altres reconeixements.

El Campus, també té com a objectiu inculcar als participants els valors de l’esport, com ara: respecte, convivència, treball en equip, constància i esforç. Valors que, els nostres entrenadors i monitors, tenen com a base dels seus entrenaments.

El preu d'inscripció és de només 98 euros i inclou, a més dels tres dies de formació amb la Vicky Losada, classes d'anglès esportiu, equipaments específics (dues samarretes i un gym sac) assegurança, fruita, dinar, així com regals i moltes sorpreses més.

El Campus ja ha obert el període d'inscripcions, que es poden fer directament per Internet seguint les instruccions que consten a la pàgina de Facebook: facebook.com/VickyLosadaCampus, o de forma presencial a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

Vicky Losada, migcampista de referència

Vicky Losada (Terrassa, 5 de març de 1991) és jugadora del FC Barcelona (des del 2016 i durant els períodes 2006-07 i 2008-14) i internacional amb la selecció espanyola i té una llarga experiència com a futbolista, ja que ha jugat amb anterioritat a l'Arsenal Ladies F.C. (2015-16), al Western New York Flash (2014), al R.C.D. Espanyol (2007-08), al C.E. Sabadell i al C.D. Can Parellada, on va iniciar la seva carrera esportiva.

La jugadora terrassenca, que va debutar el 2010 amb l'equip nacional absolut, és des del 18 de setembre una de les poques jugadores que ha aconseguit arribar a la xifra de 50 partits amb la selecció espanyola de futbol femení.

En el mes de juny de 2015 Vicky Losada es va convertir en la primera futbolista espanyola que marcava un gol en una fase final d'una Copa del Món. Va ser durant la primera cita mundialista d'Espanya a el Canadà, davant la selecció de Costa Rica.

Del palmarès de Vicky Losada destaquen 4 Lligues (2012, 2013, 2014 i 2015) i 4 Copes de la Reina (2011, 2013, 2014 i 2017) amb el FC Barcelona i 1 FA WSL Cup (2015) i 1 FA Women's Cup amb l'Arsenal Ladies FC. Amb la selecció espanyola és campiona de la Copa Algarve (2017).