Àlex Fernández, novament convocat amb la Selecció Catalana Amateur

La CatUEFA s’enfrontarà al FC Martinenc i Toni Almemdros ha tornat a cridar el futbolista del Terrassa FC

Redacció
28 de novembre del 2017
La Selecció Catalana Amateur s'ha tornat a fixar en el Terrassa FC. Ja es coneix la convocatòria del duel amistós contra el FC Martinenc que tindrà lloc el proper dimecres 29 de novembre a les 21.15 hores al Municipal Joan Baptista Milà i entre ells destaca el terrassista Àlex Fernández.

El partit de preparació davant el líder del grup 2 de Primera Catalana es disputarà per encarar amb garanties la primera fase de la Copa de les Regions UEFA a Sant Boi de Llobregat, seu de la primera fase del campionat estatal que se celebrarà del 8 al 10 de desembre entre les Seleccions Amateurs de Catalunya, Navarra i Extremadura.

Àlex Fernández, un fixe per a Toni Almendros

Amb la convocatòria per a l'amistós contra el FC Martinenc, Àlex Fernández encadenarà tres convocatòries seguides amb la Selecció Catalana Amateur i es converteix en l'únic jugador del Terrassa FC que ha estat cridat per Toni Almendros per disputar els tres últims amistosos abans de jugar la primera fase de la Copa de les Regions UEFA.

L'egarenc va ser convocat prèviament per al matx que la CatUEFA va disputar el 4 d'octubre contra el CF Badalona (2-2) a l'Estadi Municipal de Badalona i per a l'amistós davant el RCD Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (2-2).