David Virgili signa contracte amb el Terrassa FC

Juga actualment a Tercera Catalana amb l'EF Bonaire

David Virgili i Cristian García, en l'acte de signatura del contracte.
David Virgili i Cristian García, en l'acte de signatura del contracte. | Terrassa FC
Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 6:33h
David Virgili ha signat el seu primer contracte amb el Terrassa FC, vinculant-se al club terrassista per dues temporades. El mitja punta, que es va incorporar a l’entitat egarenca en categoria juvenil la temporada passada i va formar part de la pretemporada dels homes de Cristian García, juga actualment amb l'EF Bonaire del grup 6 de Tercera Catalana i filial terrassista que entrena Lluís Ros ocupant la posició de migcampista. L'egarenc és el màxim golejador de l'equip amb 7 dianes en 11 partits.

Virgili va debutar amb el primer equip del Terrassa FC en partit oficial al camp del Santfeliuenc FC (1-1), al matx corresponent a la 8a jornada de lliga, quan va entrar al terreny de joc al minut 65 de partit ens substitució de Nils Puchades. Virgili és, amb la seva diana al minut 28 de l'amistós contra el CE Manresa (1-2), l'autor del gol 9.000 (entre oficials i amistosos) de la història del club.

El terrassenc va jugar amb anterioritat al CP San Cristóbal, el CE Mercantil, el CE Manresa i la UFB Jàbac i Terrassa. El mitja punta que també pot actuar d'extrem dret continuarà lligat al Terrassa FC fins la temporada 2018-19.