Tertúlia-debat de l'ANA de Terrassa amb Roger Buch com a convidat

Serà dijous i hi haurà una degustació de vins i formatges del Vallès Occidental

Redacció
27 de novembre del 2017
La plataforma ciutadana Àgora Nova Atenes (ANA) organitza aquest dijous dia 30 a dos quarts de vuit del vespre al Bau House de la Casa Baumann una tertúlia-debat pública que s’uneix a les trobades de debat internes que organitza periòdicament. En aquesta ocasió, la tertúlia versarà sobre el Procés constituent i revolta ciutadana al segle XXI i comptarà amb la presència del politòleg, escriptor i expert el processos de participació, associacionisme i tercer sector Roger Buch.

La tertúlia inclourà una degustació de vins i formatges del Vallès Occidental per 3 euros.

Roger Buch i Ros (Barcelona, 1970) és Doctor en Ciències Polítiques per la UAB i professor de la URL - Fundació Pere Tarrés. L'any 2010 es va doctorar amb la tesi El Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Països Catalans (PSAN) (1968 - 1980). Ha participat en obres col·lectives com el Diccionari dels partits polítics de Catalunya. Segle XX i Esquerra Republicana de Catalunya, 70 anys d'història. Va ser cofundador de Plataforma per la llengua, ha format part de la junta directiva d’Òmnium, i ha escrit a El Temps i Tribuna Catalana.

Les inscripcions es poden fer al mail [email protected] o al Facebook o Twiter de l’@ANAdeTerrassa. El pagament es farà el mateix dia al lloc del sopar.