FOTOS Terrassa surt al carrer contra la violència envers les dones

Concentracions simultànies als diferents districtes de la ciutat

Concentració del dia contra la violència envers les dones al Districte 1.
Concentració del dia contra la violència envers les dones al Districte 1. | A.T.
Redacció
25 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:46h
Terrassa s’ha sumat aquest divendres al vespre a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones amb sis concentracions simultànies, una per districte, a les 19 h. A cada concentració, un representant del respectiu Consell de Districte ha conduit l’acte, que ha inclòs la lectura d’un manifest i un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista.

El regidor de Polítiques de Gènere i regidor del Districte 6, Javier Garcia, ha participat a la concentració del seu districte, celebrada a la plaça de la Immaculada. El tinent d’alcalde i regidor del Districte 5, Marc Armengol, ha assistit a la de la plaça de la Cultura. El regidor Miquel Sàmper, en representació de la presidència del Districte 1, ha assistit a la del Raval de Montserrat. A les concentracions dels districtes 2, 3 i 4, que han tingut lloc als respectius centres cívics, han intervingut els corresponents vicepresidents dels Consells: Ruth Hibernón (Districte 2), Josep Rodríguez (Districte 3) i Mariona Rierola (Districte 4).

L’Ajuntament de Terrassa i la Comissió 8 de març organitzen mensualment, cada dia 25, una concentració davant de l'Ajuntament per mostrar el seu rebuig contra la violència masclista i donar suport a les dones que la pateixen. El mes de novembre, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, la convocatòria és descentralitzada per tal d’afavorir la participació a tota la ciutat.
 

Concentració del dia contra la violència envers les dones al Districte 2. Foto: A.T.

Concentració del dia contra la violència envers les dones al Districte 3. Foto: A.T.

Concentració del dia contra la violència envers les dones al Districte 4. Foto: A.T.

Concentració del dia contra la violència envers les dones al Districte 5. Foto: A.T.

Concentració del dia contra la violència envers les dones al Districte 6. Foto: A.T.