Canvi en les restriccions de trànsit a l'avinguda de Jacquard amb motiu de les obres de pavimentació

Es posen en marxa dilluns

Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:47h
A partir de dilluns, 27 de novembre, es tornaran a establir restriccions de trànsit a l’avinguda de Jacquard, motivades per l’actuació de reparació del paviment de la via. Aquesta intervenció s’emmarca dins un projecte que inclou la millora del paviment de 18 carrers de tota la ciutat i que suposa una inversió de prop de 2 milions d’euros. El programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic dóna cobertura a aquest projecte.

L’avinguda de Jacquard ja va estar afectada la setmana passada per restriccions com a conseqüència d’aquesta mateixa actuació de reparació del paviment. En aquella primera fase es va intervenir la vessant sud, mentre que a partir de dilluns s’actuarà a la vessant nord de l’avinguda. La circulació, en aquest cas, es concentrarà als dos carrils que queden oberts al trànsit, habilitant un carril per sentit de la marxa. Està previst que la intervenció de reasfaltat s’allargui fins dijous.

A més, després d’aquests treballs es mantindran certes restriccions a la circulació, localitzades al pont del Passeig, a causa de les exigències de les obres d’ampliació del servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. L’afectació al trànsit al pont del Passeig es mantindrà durant, aproximadament, quatre mesos. En un primer moment, i fins a la finalització de l’època nadalenca, les restriccions en aquest punt faran que quedin habilitats dos carrils en sentit oest, és a dir, cap al centre de la ciutat; i un carril en sentit est, és a dir, en direcció a l’Escola Industrial. A partir del mes de gener, aquestes afectacions també es veuran modificades.  

Treballs i talls també a l’avinguda del Vallès

D’altra banda, dins el mateix projecte general de reparació dels paviments de 18 carrers de la ciutat, el proper dilluns es posa també en marxa una intervenció a l’avinguda del Vallès, concretament al carril lateral del tram que va des de la Rambla de Francesc Macià fins a la carretera de Castellar. Aquest ramal de l’avinguda quedarà tallat al trànsit durant dues setmanes, i en aquest període tampoc es podrà estacionar al tram afectat.