Un incendi en un local destapa una plantació il·legal de cànnabis a Terrassa

El responsable de la plantació havia llogat el local com a pàrquing particular

Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:31h
Aquest divendres de matinada, cap a la 1:25h, el servei d’emergències del 112 ha contactat amb la Policia Municipal de Terrassa per informar que diverses dotacions del Cos de Bombers de Terrassa estaven al carrer del Fluvià, entre els de Olot i Tortosa, perquè sortia fum d’un pàrquing. Una dotació policial s’hi ha desplaçat i ha observat que tres efectius de bombers estaven sufocant les flames que sortien de l’interior del local. També hi havia la propietària, que viu al pis superior.

Un cop extingit el foc, s’ha comprovat que aquest havia estat a causa d’una sobre càrrega a la xarxa elèctrica del local, perquè havia estat manipulada. Els agents han accedit a l’interior i han observat que el local estava dividit en dues parts, una utilitzada com a pàrquing, i l’altra equipada amb una infraestructura per a una plantació il·legal, amb 20 plantes de marihuana ja crescudes i dues safates amb 160 plantes en creixement.

Ha acudit al lloc també la persona llogatera del local, que ha informat a la policia municipal que la plantació era per a consum propi. Els agents l’han detinguda per estar implicada en un delicte contra la salut pública, i en un altre per defraudació de fluid elèctric. A conseqüència de l’incendi, el pis ha quedat ple de fum i ha hagut de ser ventilat, i els seus habitants reallotjats a casa d’uns familiars.