VÍDEO Un ple de menys d'un minut per acomiadar cinc regidors del PSC

La renúncia dels regidors socialistes ja s'ha fet efectiva

Alfredo Vega, durant el ple.
Alfredo Vega, durant el ple. | A.T.
Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:43h


Els cinc regidors socialistes que havien anunciat la seva renúncia al càrrec ja han abandonat l'Ajuntament de Terrassa. En un ple que ha durat menys d'un minut, l'alcalde, Alfredo Vega, ha donat compte de la renúncia dels cinc edils: Rosa Maria Ribera, Maruja Rambla, Noel Duque, Lluïsa Melgares i Jordi Flores.

El ple extraordinari comptava també amb un altre punt a l'ordre del dia: la votació de les ordenances fiscals. L'alcalde, però, l'ha retirat en l'últim moment. Encara no hi ha acord entre les diferents forces polítiques per aprovar-les.

Els socialistes es renovaran

El PSC de Terrassa haurà de recórrer fins a l'últim suplent de la llista electoral del 2015 per suplir les baixes dels cinc regidors que van renunciar al càrrec després de la dimissió de Jordi Ballart. Els socialistes, que veuran renovats sis dels seus nou regidors a l'Ajuntament de Terrassa, esgoten la llista formada per 27 candidats i set suplents. En el proper ple prendran possessió del seu càrrec els nous edils.

Fa pocs dies ja es va produir la primera substitució al grup municipal Socialista. El secretari d'organització del PSC de Terrassa, Javier García, va prendre possessió de l'acta de regidor en substitució de Jordi Ballart.