Intenta posar una denúncia falsa i és reconegut pels agents com a autor de robatoris

L'individu va acabar detingut a les mateixes instal·lacions de la Policia Municipal de Terrassa

Redacció
23 de novembre del 2017
A un quart d'onze de la nit de dimarts, uns agents de la Policia Municipal de Terrassa van detenir un individu a la seu policial quan intentava posar una denúncia falsa per la sostracció del seu vehicle.

La nit anterior, la de dilluns, uns agents havien localitzat aquesta persona a la part de darrere d’un vehicle estacionat al pàrquing públic i a l’aire lliure del carrer del Segura. En adonar-se de la presència policial, aquesta persona es va introduir al seu vehicle i va fugir de la zona en direcció a la carretera de Montcada, colpejant dos vehicles també estacionats. Abans de fer-se escàpol i gairebé atropellar-los, els agents li van poder veure la cara.

Els agents van inspeccionar els vehicles estacionats i van comprovar que en el que s’havia amagat l’individu tenia els vidres de les finestres trencats, igual que tres vehicles més, tots amb els interiors regirats. Poc després, uns altres agents van localitzar el vehicle amb què aquesta persona havia fugit, també amb diversos desperfectes.

L'endemà, l’individu, que s’havia afaitat per no ser reconegut, va acudir a la Prefactura policial, on va ser identificat i va admetre finalment haver sostret alguns objectes de l’interior dels vehicles estacionats al pàrquing públic la nit anterior. Posteriorment, el detingut es va posar agressiu i es va donar cops fins a ser reduït. Finalment, es van instruir diligències per estar implicat en un delicte de robatori amb força.