El PSC de Terrassa se'n va fins a l'últim suplent per substituir regidors dimitits

Aquest dijous s'oficialitzaran les baixes dels cinc edils que van decidir acompanyar Jordi Ballart en la seva dimissió | Diversos candidats han renunciat a entrar al grup municipal Socialista per discrepàncies amb la deriva del partit

Membres de la llista del PSC de Terrassa de 2015, en un recent acte de suport a l'alcaldia d'Alfredo Vega.
Membres de la llista del PSC de Terrassa de 2015, en un recent acte de suport a l'alcaldia d'Alfredo Vega. | PSC
Redacció
21 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:59h
El PSC de Terrassa haurà de recórrer fins a l'últim suplent de la llista electoral del 2015 per suplir les baixes dels cinc regidors que van renunciar al càrrec després de la dimissió de Jordi Ballart. Els socialistes, que veuran renovats sis dels seus nou regidors a l'Ajuntament de Terrassa, esgoten la llista formada per 27 candidats i set suplents.

Els futurs regidors del PSC a Terrassa seran Eva Candela (número 16 a la llista i que fins ara ocupava un càrrec de directora d'àrea al consistori), Jordi Rueda (18), Manuel Giménez (21), Gracia García (segona suplent) i Adrián Sánchez (setè i últim suplent). Diversos candidats han renunciat a entrar a l'Ajuntament de Terrassa pel mateix motiu que Jordi Ballart i cinc regidors més van anunciar la seva dimissió; a més, molts d'aquests han estripat el carnet del PSC per les discrepàncies amb la deriva del partit. Altres candidats han deixat passar el seu torn per la voluntat del partit de comptar amb determinats perfils.

Fa pocs dies ja es va produir la primera substitució al grup municipal Socialista. El secretari d'organització del PSC de Terrassa, Javier García, va prendre possessió de l'acta de regidor en substitució de Jordi Ballart.

Aquest dijous s'oficialitzarà en un ple extraordinari la renúncia dels cinc regidors que van seguir les passes de l'exalcalde: Rosa Maria Ribera, Maruja Rambla, Noel Duque, Lluïsa Melgares i Jordi Flores. Els cinc futurs regidors del PSC, un cop la Junta Electoral Central hagi donat el vist-i-plau, prendran possessió en el següent ple municipal, previsiblement l'ordinari de novembre de la setmana vinent.