SORTEIG La Torre sorteja entrades per veure el Russian State Ballet al Centre Cultural Terrassa

L'espectacle de dansa inclou Suite Giselle i Don Quixot

Redacció
21 de novembre del 2017
Suite Don Quixot, del Russian State Ballet de Moscou.
Suite Don Quixot, del Russian State Ballet de Moscou. | CCT
La Torre sorteja una entrada doble per anar a veure l'espectacle de dansa del Russian State Ballet (Moscou), el dissabte 25 de novembre, a les vuit del vespre, al Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa). L'espectacle inclou Suite Giselle i Don Quixot.
 
El Russian State Ballet (Moscou) va ser fundat el 1981 per Viacheslav Mihailovich Gordeev, nomenat "Artista del Poble de la Unió Soviètica" i que n'és el director artístic i el coreògraf oficial des dels inicis de la reconeguda companyia.

En 30 anys d’activitat i amb més de 90 ballarins que té actualment, el Russian State Ballet ha adquirit una gran força i gaudeix de gran reconeixement a nivell mundial. En aquest reconegut teatre hi han treballat representatives figures del ballet com Maria Semionova, Asaf Messerer, Sh.Lagudin, E.Axenova, G.Pribylov, N.Ryzhenko i Mikhail Lavrovskii entre d’altres.

Viacheslav Mihailovich Gordeev, director artístic

La passió pel ballet i el seu talent innat van fer que de  ben jove, dels 600 ballarins que es van presentar a l’Acadèmia de Ballet de Moscou només dos aconseguíssin ser acceptats, i un d’ells va ser Gordeev. Va ser parella de ball d’una de les millors ballarines de tots els temps, Nadegda Pavlova, del Teatre Bolxoi de Moscou. 

Al 1968 Gordeev va entrar a formar part del Teatre Bolxoi esdevenint primer ballarí, un dels principals de l’Unió Soviètica. Dotat d’una brillant tècnica clàssica i una gran presència escènica, és un ballarí profundament expressiu i favorit arreu del món. Com a coreògraf, les seves creacions es reconeixen per ser creatives, originals i amb un profund sentit per la música. Són moltes les coreografies que ha presentat, des de formats breus fins a una obra completa de ballet. 

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 23 de novembre, a les 15:00 hores. 
La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.