El CN Terrassa femení s'endú els tres punts de Rubí i s'enfila al tercer lloc

El conjunt de Xavi Pérez va completar un matx molt seriós en defensa i va adjudicar-se amb solvència el derbi vallesà (4-10)

L'egarenca Olga Descalzi, durant el matx entre el CN Rubí i el CN Terrassa.
L'egarenca Olga Descalzi, durant el matx entre el CN Rubí i el CN Terrassa. | Simon Noguera
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:20h
El CN Terrassa va imposar-se a domicili al CN Rubí (4-10) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va completar un matx molt seriós en defensa i va adjudicar-se amb solvència el derbi vallesà. Aquest triomf, el quart en cinc jornades, permet a les egarenques sumar 12 punts i situar-se en el tercer lloc de la classificació.

El primer període va esdevenir un recital de les porteres i de les defenses. Només arrencar, Sandra Domene va aturar dos tirs a boca de canó de les locals. Als tres minuts de joc, les terrassenques van avisar per mitjà d’Anna Roldán. Poc després, Elia Montoya va disposar d’una altra ocasió per estrenar el marcador, però Paula Rutgers ho va evitar amb una intervenció de mèrit. En el tram final del quart, el CN Terrassa va desaprofitar dues accions de superioritat.

Les de Xavi Pérez van apujar el nivell d’encert en el segon quart. Van afegir inspiració ofensiva a la intensitat defensiva que havien exhibit durant els primers vuit minuts. Mitjan període, Anna Roldán va marcar el 0 a 1 en un contracop. Després que Domene avortés una situació en jugadora de més del Rubí, Marta Recio va transformar un penal comès sobre Olga Descalzi. Recio, esplèndida un cop més, va col·locar el 0 a 3 amb què es va arribar al descans en resoldre un u contra u davant Rutgers.

A la represa, va accelerar-se la producció anotadora sense que la victòria egarenca perillés. Als vint minuts de joc, mitjan tercer període, Escoda va aprofitar un refús de Domene per marcar el primer gol del Rubí. El conjunt de Xavi Pérez va respondre amb determinació a través d’un parcial de 0 a 2. Recio, amb una vaselina excel·lent des dels dos metres, i Descalzi, des del lateral dret, van enfilar l’electrònic fins a l’1 a 5. A catorze segons del final del quart, el Rubí va retallar distàncies mitjançant un míssil a l’escaire de Triviño.

Triviño va repetir en els primers instants de l’últim període (3-5). Però el CN Terrassa no es va immutar i va certificar el triomf amb quatre dianes consecutives. Recio va culminar amb classe des dels dos metres una bona combinació ofensiva per marcar el 3 a 6. Un minut més tard, Descalzi, al contraatac, va fer el setè i Elia Montoya, amb un doblet, va situar un concloent 3 a 9 a quatre minuts de la botzina. Les dianes finals de Shore per part del Rubí i de Roldán per part egarencs van establir el 4 a 10 definitiu.

Visita del CN Madrid Moscardó

El CN Terrassa rebrà el CN Madrid Moscardó en partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor. El matx es disputarà dissabte 2 de desembre a les 16.00h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.