S'obre el pas soterrat de l'estació de tren de Can Corbera, a Viladecavalls

En els pròxims dies es donaran per completats la totalitat​ ​dels​ ​treballs​ ​de​ ​millora​ ​de​ ​l'accessibilitat

L'alcaldessa de Viladecavalls va visitar les instal·lacions.
L'alcaldessa de Viladecavalls va visitar les instal·lacions. | A.V.
Redacció
21 de novembre del 2017
Les obres de creació d'un pas soterrat a l'estació de tren de Can Corbera per part de RENFE ja han finalitzat. Divendres es va procedir a la seva obertura. En els pròxims dies es donaran per completats la totalitat​ ​dels​ ​treballs​ ​de​ ​millora​ ​de​ ​l’accessibilitat.

Tant el pas inferior com la resta d'accessos de l'estació s'obriran amb l'arribada del primer tren del dia i es tancaran una vegada passi l'últim tren de la nit. Aquesta actuació s'emmarca dins el conjunt de treballs de millora d'accessibilitat de l'estació iniciats ara fa un any. Durant aquest temps s'ha dut a terme la rehabilitació i ampliació de la marquesina de l’edifici de viatgers, el tancament perimetral de l'estació i la millora en matèria d’eficiència energètica canviant la il·luminació de l’estació per llum LED.

A més, s'ha realitzat un recreixement de l’alçada de les andanes per arribar als 68 cm sobre la quota del carril i l’ampliació a 200 metres per facilitar l’estacionament de trens en doble composició així com la instal·lació d’ascensors per accedir a l’andana des del pas soterrat.

L'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, s'ha reunit a l'estació de tren amb el director de Rodalies, Félix Martín, per veure de primera mà les millores realitzades així com sol·licitar més informació sobre les obres iniciades recentment a l'estació de Sant Miquel de Guanteres.

La millora de l'accessibilitat i condicionament de les estacions de tren de Viladecavalls eren de gran necessitat pel municipi. Des de l’Ajuntament celebren que, finalment, el poble disposi d’una estació accessible i remodelada alhora que fan una crida a la ciutadania per col·laborar en l’ús responsable i cívic d’aquestes noves instal·lacions.