Tercer triomf seguit d'un Terrassa FC que ja ocupa posició de «play-off»

Els egarencs s'imposen per 1 a 2, amb gols de Piera i Torres

Els jugadors egarencs celebren un dels gols a Vilafranca.
Els jugadors egarencs celebren un dels gols a Vilafranca. | Terrassa FC
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:19h
La bona ratxa de resultats ha dut el Terrassa FC a la zona de promoció d'ascens. L'equip vermell ha assaltat la quarta posició gràcies al triomf per 1 a 2 al camp del Vilafranca i a les ensopegades dels rivals directes. Són ja tres partits consecutius amb victòries i fora de casa són sis jornades seguides sense perdre.

A Vilafranca, un dels camps difícils de la categoria, el Terrassa va tenir-ho tot de cara des dels primers minuts. En el minut 3, Raúl Torres va estavellar la pilota al pal i Fran Piera va aprofitar el rebot per marcar l'únic gol de la primera part.

En el tram final de la primera i durant bona part de la segona meitat, els egarencs van patir una mica davant d'un Vilafranca insistent. La qualitat dels futbolistes del Terrassa, però, va quedar demostrada amb les accions dels mateixos protagonistes del primer gol. Una jugada de Fran Piera, en el minut 61, va ser culminada en gol per Raúl Torres.

Amb el 0-2 tot semblava plàcid, però un penal en el minut 63 va permetre el local Guti reduir la diferència. Malgrat això, el resultat ja no es va moure i va acabar amb victòria per 1 a 2 dels egarencs.