El CN Terrassa femení de waterpolo afronta el segon derbi vallesà consecutiu

L'equip egarenc jugarà dissabte a la piscina del CN Rubí

Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:36h
L'equip femení de waterpolo del CN Terrassa visitarà aquest dissabte (13.30h) les instal·lacions de Can Rosés per enfrontar-se al CN Rubí en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor. Després de caure contra l’inabastable CN Sabadell Astralpool, el conjunt de Xavi Pérez, quart amb nou punts, encara el segon derbi vallesà consecutiu, que es presenta molt més equilibrat que el de dissabte passat. Hores d’ara, les rubinenques són vuitenes amb un punt.
 
El tècnic local afronta el desafiament amb la bona notícia de la recuperació de les lesionades Ángela Ruiz i Noelia Mora, que demà estaran entre les tretze convocades malgrat que encara no es troben al cent per cent. Tot i el marcador final, Pérez entén que l’equip va protagonitzar fases de bon joc contra el Sabadell. "Contra un rival tan potent, una errada suposa un gol. Ara bé, durant diversos moments, vam estar a un nivell notable. De cara a demà, hem de mostrar aquest rendiment durant tots els minuts del partit”. 
 
L’entrenador egarenc adverteix que la diferència que separa actualment els dos equips a la classificació no és del tot real. “El Rubí ha tingut un calendari més difícil. S’ha enfrontat al Sant Andreu i al Mataró, dos equips de la zona alta, i ha jugat contra el Saragossa com a visitant, cosa que sempre resulta més complicat que fer-ho com a local. Demà veurem la millor versió del Rubí. Ens coneixen a la perfecció, atès que el seu tècnic, David Martín, va formar-se al club”, afirma. “És un equip que treballa molt bé la pressió en la primera passada i que, en defensa, combina el pressing amb la zona. I vagi com vagi el marcador, lluita fins al final”.
 
Quant al planter, Pérez destaca l’aportació d’Amanda Triviño, “una excel·lent llançadora”, de la jove esquerrana Ariadna Ruiz i de la boia Lídia Escoda, que està protagonitzant un gran inici de temporada. “Està sent molt efectiva en les accions en superioritat”. El tècnic terrassenc ressalta també la solvència a la porteria de la campiona d’Europa juvenil Paula Rutgers.
  
El derbi vallesà entre el CN Rubí i el CN Terrassa serà retransmès en directe per streaming per la plataforma de la LaLiga.