Dos doctors de Mútua Terrassa reben el premi a l'Excel·lència Professional del COMB

Josep Bleda és el cap de servei de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa i Francesc Josep Molina és pediatria del CAP Sud

Acte de lliurament dels premis del COMB.
Acte de lliurament dels premis del COMB. | Mútua Terrassa
Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:35h
El Dr. Josep Belda, cap del servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i el Dr. Francesc Josep Molina, metge adjunt del Servei de Pediatria del CAP Terrassa Sud de MútuaTerrassa, han estat reconeguts pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) amb un dels Premis a l’Excel·lència professional d’enguany. L’acte de lliurament va tenir lloc ahir al vespre a l’Auditori AXA de Barcelona.

El Dr. Belda va recollir el seu guardó en l’àmbit de Medicina d’Atenció Hospitalària i el Dr. Molina el va recollir en la categoria de Medicina d’Atenció Primària. Aquests premis es concedeixen a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals (50) i equips assistencials (4) de les comarques de Barcelona que aquest any han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional.

Els Premis a l’Excel·lència Professional del COMB es donen des de 2004 i s’atorguen en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. Es concedeixen als metges que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.