Disset intoxicats en un incendi d'habitatge a Terrassa

Onze d'ells van ser evacuats a centres hospitalaris, tot i que cap en estat greu

Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:39h
Disset persones van resultar intoxicades per inhalació de fum aquest dimarts a la nit en un incendi d'habitatge en un bloc de pisos del carrer Santa Cecília 206 de Terrassa, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc es va produir a tres i mig d'onze de la nit i es va originar en un aparell de televisió, que va acabar agafant la totalitat d'una de les habitacions del 1er 3a. El fum es va escampar per la resta del pis i per l'escala del bloc. Dels disset intoxicats, onze van ser evacuats a la Mútua i a l'Hospital de Terrassa, dels quals vuit amb pronòstic menys greu mentre que la resta d'evacuats i els donat d'alta in situ tenien pronòstic lleu. D'altra banda, entre tots els atesos hi havia quatre menors, dels quals tres van haver de ser evacuats pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Tot i que el foc es va originar en l'habitació d'un dels habitatges del primer pis, el foc es va escampar per la resta del domicili i de l'escala del bloc. També va entrar als pisos dels veïns que van obrir la porta, tot i que més tard es van poder ventilar.

En total, es van evacuar 11 pisos dels 32 de l'immoble. Pel que fa la resta, els veïns van quedar confinats. Finalment, tots ells van poder tornar a casa un cop extingit l'incendi, a les 23.11h, i ventilats els habitatges, excepte els veïns del pis afectat. Quan els Bombers van abandonar el lloc, s'estava a l'espera de la visita de l'arquitecte municipal per descartar danys estructurals. 

Els Bombers de la Generalitat van treballar-hi amb quatre dotacions, mentre que el Sistema d'Emergències Mèdiques va mobilitzar vuit ambulàncies.