Vols compartir cotxe per anar a la manifestació de Brussel·les el 7 de desembre?

Una iniciativa ciutadana impulsa grups d'autogestió per organitzar-se per anar a la concentració sobiranista al cor d'Europa

La manifestació a Barcelona en suport als presos polítics
La manifestació a Barcelona en suport als presos polítics | Adrià Costa
Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat el 17 de novembre a les 15:15h
La gran manifestació del sobiranisme al cor d'Europa va prenent forma. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han fet una crida aquest dissabte a omplir els carrers de Brussel·les el pròxim 7 de desembre per "expressar des de la capital europea davant de la UE i el món, i davant del president i el Govern de Catalunya", la "determinació per continuar la lluita per la plena democràcia".

Aquest dilluns al vespre, l'ANC va informar a través dels seus canals de difusió que la manifestació per omplir Brussel·les serà a les 11 del matí. A més a més, apunten que a la tarda hi haurà un acte polític en un recinte tancat.

"Omplim Brussel·les" és una iniciativa ciutadana que ja acumula més de 80.000 suports a Telegram, Twitter, Facebook i Instagram, i que té per objectiu facilitar el trasllat dels catalans a Bèlgica. En aquest mar, l'entitat ha obert quatre canals de Facebook (enllaços a sota) amb els diversos mitjans de transport.

Pel que fa als grups de cotxe i moto, es tracta de grups d'autogestió perquè els usuaris interessats es posin d'acord entre ells. En canvi, en els grups d'autocar i avió s'aniran penjant les ofertes que es rebin per part de les diferents territorials de l'ANC i d'empreses especialitzades.