Instal·len baranes a sis escales de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa

La intervenció respon a una demanda del veïnat i durarà cinc setmanes

Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:03h
Aquest dimarts s'ha iniciat una actuació per millorar la seguretat dels usuaris de les escales dels passatges de Can Palet de Vista Alegre. Aquesta intervenció, que s’emmarca dins del programa Terrassa Barris en Marxa, de millora de l’espai públic, dóna resposta a una demanda del veïnat del barri. L’Ajuntament ja havia fet algun altre tipus de millora en relació a aquesta petició, però en aquesta ocasió el projecte té un caràcter més general.

L’Associació de Veïns de Can Palet de Vista Alegre ja havia sol·licitat la instal·lació de baranes a un total de set escales del barri. L’Ajuntament havia realitzat una primera actuació en aquest sentit, concretament, a les escales que comuniquen el carrer de Tórtora i el de Sant Jeroni.

Ara, amb les obres que comencen, s’instal·laran sis més, concretament, a les escales que van del carrer del Tudó amb al de Vista Alegre (al costat de la Plaça de la Pau); del carrer de Sant Jeroni al de la Cadernera; del carrer Pinsà al de l’Estornell; del carrer de l’Estornell al de l’Alosa; del carrer de Mallerenga al del Torrent del Salt; i del final del carrer Astor al del Falciot.

En aquests sis emplaçaments es col·locarà una barana central que millorarà les condicions de seguretat de les persones que les utilitzen. L’execució del projecte ha estat encarregada a l’empresa Construcciones Metálicas Soldvian SL i compta amb un pressupost de 19.576,83 euros (IVA inclòs). Està previst que els treballs per tal de completar aquesta instal·lació es perllonguin durant un període de cinc setmanes.