Els catalans a Brussel·les: manifestació a les 11 del matí i acte polític a la tarda

Les entitats demanen mostrar a la UE i al món la "determinació" per "continuar la lluita per la plena democràcia" amb una gran mobilització al cor d'Europa

La manifestació a Barcelona en suport als presos polítics
La manifestació a Barcelona en suport als presos polítics | Adrià Costa
Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:28h
La gran manifestació del sobiranisme al cor d'Europa va prenent forma. Aquest dissabte, en els parlaments de la massiva concentració a Barcelona pels presos polítics, els dirigents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural van fer una crida aquest dissabte a omplir els carrers de Brussel·les el pròxim 7 de desembre per "expressar des de la capital europea davant de la UE i el món, i davant del president i el Govern de Catalunya", la "determinació per continuar la lluita per la plena democràcia".

Aquest dilluns al vespre, l'ANC ha informat a través dels seus canals de difusió que la manifestació per omplir Brussel·les serà a les 11 del matí. A més a més, apunten que a la tarda hi haurà un acte polític en un recinte tancat. Ara per ara, les entitats no han donat més informació, tot i que ja han assegurat que aniran informant a mesura que s'aproximi la data.
 
La darrera informació que ha facilitat l'ANC sobre la manifestació a Brussel·les. Foto: ANC