El CN Terrassa dona el cop a Can Llong i es consolida a la segona posició

Els egarencs es van endur el derbi contra el CN Sabadell per 5 a 7

13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:13h
El CN Terrassa va imposar-se a la piscina de l’Astralpool CN Sabadell (5-7) en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho, molt sòlid en defensa, va adjudicar-se el derbi vallesà i va sumar un triomf molt valuós que el referma en la segona posició de la competició. Els egarencs totalitzen 16 punts, quatre més que el rival comarcal, i es mantenen a només dos del líder, l’Atlètic-Barceloneta.

El matx va seguir el patró que havia revelat el tècnic local en la prèvia. Els terrassencs van mostrar-se impecables en defensa i van aturar en tot moment el cabal ofensiu de què disposa el Sabadell. Tal com reflectien els precedents, les possibilitats de victòria del CN Terrassa passaven per un marcador curt. I el desig es va fer realitat a partir del treball col·lectiu i d’un plantejament tàctic rodó.

Els de Dídac Cobacho van avançar-se en el marcador als quatre minuts i mig de joc de la mà de Bernat Sanahuja. El Sabadell va empatar poc després gràcies a una acció en home de més que va culminar Carrasco.

En el segon quart, la dinàmica no va variar. El CN Terrassa contenia un cop rere un altre els atacs del conjunt del Chava Gómez i aplicava el waterpolo control que afavoria els seus interessos. El Sabadell va situar-se per davant per mitjà d’un gol de Sergi Cabanas. A dos minuts del descans, un tir exterior de Sergi Mora va restablir l’equilibri (2-2).

A la represa, les prestacions ofensives d’ambdós equips van millorar. Donat Galeev, en superioritat numèrica, va tornar a col·locar els de Dídac Cobacho amb avantatge. Mitjan tercer quart, Iván Gallego va empatar de nou. En el tram final del període, el CN Terrassa va encadenar un parcial de 0 a 2 que va esdevenir decisiu. De forma pràcticament consecutiva, Donat Galeev i Sergi Mora van enfilar l’electrònic fins a un interessant 3 a 5. Óscar Carrillo, en home de més, va retallar el marge a falta dels darrers vuit minuts.

El Sabadell va equilibrar novament el matx en els primers instants de l’últim període mitjançant Iván Gallego. Però, com en els partits contra el Barcelona i el Mediterrani, l’equip de Dídac Cobacho va gestionar a la perfecció els minuts decisius i va endur-se els tres punts. Oriol Rodríguez va marcar el 5 a 6 i, a menys de dos minuts per a la botzina, Donat Galeev va completar el seu hat trick en anotar el 5 a 7 definitiu.

Visita del Real Canoe NC

El CN Terrassa rebrà el Real Canoe NC en partit corresponent a la 7a jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx es disputarà el proper dissabte 25 de novembre a les 18.00h.