El Terrassa FC organitza una jornada gratuïta d'entrenaments per a porters principiants

L'activitat, dirigida per Miguel Ángel Álvarez, se celebrarà el 14 de novembre a l'Estadi Olímpic i és gratuïta i oberta a tots els nens i nenes de 5 a 11 anys que vulguin ser porters

per Redacció, 11 de novembre de 2017 a les 14:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Estadi Olímpic de Terrassa acollirà el proper dimarts 14 de novembre el primer "Jo vull ser porter", una sessió informativa i pràctica gratuïta del tot innovadora que pretén ser una oportunitat per aquells jugadors de 5 a 11 anys que volen ser porters, però, degut a les característiques i particularitats d'aquest rol, no estan del tot segurs i necessiten més informació. La decisió de ser porter és molt important i, prèviament, moltes vegades, es veu acompanyada per dubtes o incerteses. 

Aquest és precisament l'objectiu final del "Jo vull ser porter" que dirigirà l'entrenador de porters del Terrassa FC Miguel Ángel Álvarez: facilitar un assessorament amb les experiències, consells i els entrenaments de porters professionals als jugadors que vulguin ser porters. 


El 14 de novembre, de 17h a 19.30h, se celebrarà una reunió amb els pares dels jugadors de futbol 7 que vulguin experimentar en primera persona què és això de ser porter per resoldre tots els dubtes i ser aconsellats per professionals, que alhora celebraran un entrenament amb activitats especials amb tots els nens i nenes participants.

El "Jo vull ser porter", que serà totalment gratuït i té les places limitades, comptarà a més a més amb l'obsequi d'uns guants de la marca RG per a tots. Per a més informació i reserva de places: 93 735 19 38 i [email protected]

 

Participació