Èxit de participació en el Torneig de Tennis Adaptat del CD Terrassa

Hi van col·laborar una cinquantena de socis i monitors del club

per Redacció, 9 de novembre de 2017 a les 07:32 |
Un dels participants mostra les seves habilitats al campionat de destreses. | CD Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Jugadors dels centres Fupar, Prodis, Atendis, Escola Crespinell, Auria, Catalonia, Escola de Tennis de l’Alcell i de l’Escola Adaptada de Tennis CD Terrassa Hockey han participat en l’edició d’aquest any del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat psíquica. En total, 76 jugadors. Una cinquantena de socis i monitors del CD Terrassa hi han col·laborat.
 

El CD Terrassa, i els centres Fupar, Prodis i Atendis van organitzar les activitats del Torneig que s’ha dut a terme durant tot el matí de diumenge. Es van  jugar dos campionats, un de destreses i l’altre de dobles a les instal·lacions de Les Pedritxes.
 
En la modalitat de destreses els participants van demostrar la seva habilitat i control amb la raqueta i la pilota. Els jugadors van mostrar el seu control de la pilota amb tocs, fent-la botar, realitzant diferents gestos tècnics (drive, revés, volea de dret i de revés, smash, servei), i pilotejant.
 

En la modalitat de dobles els jugadors dels centres van fer parella amb socis voluntaris tennistes del club i van fer partits entre ells, donant-li un caire més inclusiu al torneig. A l’acabar el torneig es van entregar premis a diferents participants i es va fer un pica-pica de germanor.
 
Paral·lelament al torneig es va fer una classe dirigida de zumba, d’11 a 13 hores, per a jugadors que no estaven competint, acompanyants, familiars, socis del club i tothom que s'hi va animar.

 

Participació