El PSC de Terrassa fa pinya i proposa Alfredo Vega com a candidat a alcalde

El primer secretari de l'agrupació local va rebre el suport unànime del centenar d'assistents a l'assemblea

Alfredo Vega, dirigint-se a l'assemblea aquest dimarts.
Alfredo Vega, dirigint-se a l'assemblea aquest dimarts. | PSC
Redacció
08 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:07h
La militància socialista de Terrassa ha donat suport per unanimitat el seu primer secretari, Alfredo Vega, com a candidat del PSC al ple d'investidura on s'escollirà el nou alcalde de Terrassa, després de la dimissió de Jordi Ballart. El centenar de militants presents a l'assemblea van aprovar la proposta i van mostrar el suport al seu líder, que actualment exerceix d'alcalde en funcions.

Vega es va dirigir a l'assemblea amb optimisme de cara a la nova etapa que comença a Terrassa, i amb el convenciment que el PSC ha de seguir liderant el govern de la ciutat. Des de l'agrupació asseguren que el seu lideratge es tradueix en tranquil·litat per a la ciutadania.

Per la seva banda, el secretari d'organització del PSC a nivell català, Salvador Illa, va intervenir per mostrar tot el suport de la comissió executiva del partit i del primer secretari, Miquel Iceta, a l'agrupació de Terrassa i a Alfredo Vega.

A més a més, l'assemblea va aprovar elevar al Consell de Federació del PSC Vallès Oest la proposta per la qual els membres de l'agrupació de Terrassa Lucio Villasol, Isabel Sierra, i Manolo Giménez formin part de la llista electoral del partit a les eleccions del 21 de desembre.

Finalment, l'agrupació va aprovar una resolució demanant la llibertat de l'exvicepresident del Govern i dels set exconsellers que es troben en presó preventiva, amb especial solidaritat amb l'exregidor terrassenc Josep Rull. També demanen la dimissió del Fiscal General de l'Estat, José Manuel Maza. Amb aquest gest, aplanarien el camí per un possible pacte de govern amb TeC.