Vermell, blau, groc i verd: presentació multitudinària del hockey de Terrassa

Els equips de Divisió d'Honor i de la Lliga BBVA Hockey Plus de la ciutat es presenten en un acte conjunt al Centre Cultural

Capitans i capitanes dels equips de les lligues de Divisió d'Honor.
Capitans i capitanes dels equips de les lligues de Divisió d'Honor. | HxT
Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:21h
El Centre Cultural Terrassa va ser l'escenari aquest dilluns al vespre de la presentació dels equips de hockey de Terrassa que participen a les lligues de Divisió d'Honor i a la Lliga BBVA Hockey Plus. L'esdeveniment va ser organitzat i promogut des de l'entitat Hockey per Terrassa, que aglutina els quatre clubs de la ciutat.

Els periodistes Mariola Dinarès i Jordi Pi van ser els presentadors d'una festa en què els protagonistes van ser els jugadors i jugadores. Equip a equip i esportista a esportista, van desfilar per l'escenari davant dels aplaudiments del públic que va voler participar de la presentació conjunta més multitudinària que s'ha fet fins ara.

Actualment, un total d'onze equips terrassencs participen en les competicions nacionals de hockey. Tant a la Divisió d'Honor masculina A com a la Divisió d'Honor femenina, hi participen els primers equips de l'Atlètic Terrassa, el Club Egara i el CD Terrassa. A la Divisió d'Honor B, el Línia 22, el Vallès Esportiu i l'Egara 1935 són els representants locals. A la seva equivalent femenina, la Primera Divisió, militen el Línia 22 i el segon equip del Club Egara.

Els capitans i capitanes dels equips anteriors van rebre els jugadors i jugadores dels equips terrassencs que participen a la Lliga BBVA Hockey Plus, una lliga inclusiva que aquesta temporada a la seva segona edició. Els clubs locals van de la mà de diversos centres per fer possible aquesta lliga: l'Atlètic Terrassa amb L'Heura; el Club Egara amb Fupar; el CD Terrassa amb Prodis i, des d'enguany, el Línia 22 amb l'escola municipal d'educació especial Fàtima.

La presentació i desfilada dels equips va ser el plat fort de la festa, però també hi va haver moments per conèixer de prop els protagonistes. Els presentadors de l'acte van entrevistar diversos jugadors i entrenadors, així com al president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, i l'alcalde en funcions de Terrassa, Alfredo Vega.

Durant l'acte també es van recordar els actes organitzats per Hockey per Terrassa amb motiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona '92 i la subseu olímpica de Terrassa.

L'esdeveniment va finalitzar amb una excel·lent actuació musical de la coral Ohana. A més, hi va haver obsequis i sortejos entre els participants.

La presentació dels equips de Divisió d'Honor i de Hockey Plus de Terrassa va comptar amb el patrocini de BBVA, Catalunya Caixa i Motor Munich. Col·laboraven amb l'esdeveniment Ponsa, La Previsió, La Rambla Serveis Funeraris, el Centre Cultural Terrassa, L'Asseguradora MútuaTerrassa, International House, Hitachi i Diari de Terrassa. Hi participaven Grupo Cant, Nautalia, Clínica Dental Passeig, Sport Lean, Noplanxing, T.O.C., Cover Protec i Carreras. L'acte estava organitzat per Hockey per Terrassa i DAP Comunicació.