La FAVT presenta Isabel Marquès com a candidata a síndica de Terrassa

Ja s'ha formalitzat la candidatura a l'Ajuntament de Terrassa

La Síndica ha presentat la memòria de 2015
La Síndica ha presentat la memòria de 2015 | Marcel Marsal
Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 8:02h
Isabel Marquès serà la candidata de la FAVT al càrrec de Síndica de Greuges de Terrassa. Qui va ser la darrera síndica té molts números de tornar a ser escollida per a ocupar el càrrec. De moment, compta amb el suport de diverses entitats.

Espai Drets va proposar a Isabel Marquès que es presentés com a candidata i ella va acceptar la proposta. A continuació, Espai Drets va proposar a la FAVT que la presentés com candidata i d'acord en aquesta petició, la FAVT ha debatut la proposta en una Junta Extraordinària oberta a totes les Associacions de Veïns Federades i dues Juntes Ordinàries. Ni en les dues reunions de Junta anteriors, ni per via telemàtica, hi ha hagut cap opinió negativa referent a presentar a Isabel Marqués. Per tant, en la reunió de Junta celebrada el dia 24 d'octubre en què la pròpia Isabel va estar present per exposar el seu programa de treball, es va decidir de manera àmpliament majoritària presentar-la com a candidata. S'ha formalitzat ja la petició en el registre general de l'Ajuntament de Terrassa.

El dia 2 d'octubre es va obrir la fase de presentació de candidatures a la Sindicatura de Greuges de Terrassa, que forma part del procés participatiu per escollir un nou Síndic de Greuges de la ciutat, després del fallit procés anterior. Aquesta fase es tancarà el proper dimarts 14 de novembre.