La Guilla Teatre inaugura el Cicle Infantil de l'Ateneu Candela organitzat per Synusia i l'Embarral

Aquest diumenge, primer espectacle: 'Draps'

Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 7:55h
L'espectacle 'Draps'.
L'espectacle 'Draps'. | Embarral
L’espectacle Draps de La Guilla Teatre inaugurarà el proper diumenge 12 de novembre a les 18.00 el Cicle Infantil de l’Ateneu Candela. La funció, prevista inicialment pel dissabte 11 de novembre s’ha aplaçat a diumenge degut a la convocatòria de manifestació pel dissabte 11 de novembre.

Draps és l’espectacle que iniciarà aquest nou Cicle Infantil. Es tracta d’una creació de la companyia La Guila Teatre, companyia formada per Pere Farran i Meritxell Morera l’any 2011 i especialitzada en espectacles de titelles i teatre d’objectes pels més petits. Draps és un espectacle per infants a partit de tres anys que presenta una proposa molt visual i amb poca paraula on titelles i objectes animats són els protagonistes. És una història basada en la descoberta i la curiositat com a elements claus en l’aprenentagte. I ens en parla a partir d’en Draps, un ésser petit i poruc que un dia veu com neix una extraordinària flor al seu jardí. Una flor que no coneix i que, per saber d’on ve necessitarà sortir del seu cau.

Nova data

L’espectacle estava previst inicialment pel dissabte 11 de novembre però davant la conovocatòria de manifestació per l’alliberament dels presos polítics s'ha decidit aplaçar-ho fins diumenge 12 de novembre.

Des de l’Embarral creuen en la cultura com a eina de cohesió, reflexió, tolerància i transformació social i estem convençuts que té una importància cabdal en moments convulsos com el que viu estan mateix la nostra societat. També creuen que el conflicte polític que viu la societat catalana necessita una solució política i que aquesta en cap cas es pot aconseguir empresonant el govern sorgit d’unes eleccions democràtiques ni líders d’organitzacions de la societat civil. Per tot això s’ha decidit canviar la data de la funció.

Un dels objectius de l’Embarral com a productora artística és dignificar la màxim la feina dels artistes i apostar de manera clara per la professionalització. És per això que enguany les entrades ja no seran a taquilla inversa sinó que tindran un preu de 5 euros per infant. També ens volem assegurar que ningú es queda sense veure un espectacle per motius econòmics per això si algú no pot assumir el cost de l’entrada pot recollir-la de manera gratuïta a la llibreria Synusia. Allà mateix també es poden comprar entrades anticipades.