El CN Terrassa supera el Mediterrani des de la defensa i es consolida segon

El conjunt de Dídac Cobacho va fonamentar el triomf en la intensitat defensiva i en la magnífica actuació d'Iñaki Aguilar sota els pals

El CN Terrassa va sumar un nou triomf.
El CN Terrassa va sumar un nou triomf. | Sonia Blázquez
06 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:19h
El CN Terrassa va derrotar el CE Mediterrani (8-4) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va fonamentar el triomf en la intensitat defensiva i en la magnífica actuació d’Iñaki Aguilar sota els pals. Amb aquesta victòria, els egarencs sumen tretze punts sobre quinze possibles i es consoliden en el segon lloc de la taula.

Des de l’inici, les defenses van imposar-se als atacs. El marcador no es va moure fins al minut quatre de partit, quan De Toro va avançar els visitants. El CN Terrassa va disposar de dues accions en home de més per empatar, però no va mostrar-se prou encertat.

Els de Dídac Cobacho van aplanar el camí cap a la victòria en el segon període. Amb un Aguilar superb a la porteria, van mantenir el rigor defensiu i van millorar les prestacions ofensives. Óscar Aguilar va restablir l’equilibri en el segon minut del quart. Just abans del descans, el CN Terrassa va encadenar dues dianes gairebé consecutives que van esdevenir determinants. Agustí Pericas va marcar el 2 a 1 en resoldre ràpidament des dels dos metres una situació en superioritat numèrica. Tot seguit, Sergi Mora, també en home de més, va sorprendre Popadic amb un llançament llunyà (3-1).

A la represa, els terrassencs van poder conservar la renda adquirida davant un rival que no va abaixar els braços en cap moment. El Mediterrani va retallar distàncies a l’inici del tercer quart de la mà de Flores. Els locals van reaccionar a la perfecció amb un parcial de 2 a 0 amb Sergi Mora i Jordi Pérez com a artífexs (5-2). Els de Mirco Blazevic van gaudir d’una gran oportunitat per reduir el marge, però Iñaki Aguilar va aturar el penal llançat per Flores. En l’últim segon del període, no obstant, De Toro, en superioritat numèrica, va ficar els visitants en la lluita pel triomf.

El matx va igualar-se encara més només arrencar els últims vuit minuts. Flores va anotar un 5 a 4 que deixava el desenllaç totalment obert. Com en el partit contra el CN Barcelona, els de Dídac Cobacho van exhibir la seva millor cara en els minuts finals i, amb un parcial de 3 a 0, van certificar el triomf. Donat Galeev va col·locar el 6 a 4 a menys de quatre minuts per a la botzina, poc abans que Sergi Mora ampliés la diferència. Pericas va enfilar l’electrònic fins al 8 a 4 definitiu en culminar una acció en home de més.

Derbi vallesà

El CN Terrassa visitarà la piscina de Can Llong per enfrontar-se l’Astralpool CN Sabadell en partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx es disputarà el proper dissabte 11 de novembre a les 12.45h.