Viladecavalls ajorna les festes de Sant Martí per la situació política del país

Els actes de Sant Martí s'inclouran dins la programació de la Fira de Santa Llúcia, els pròxims 16 i 17 de desembre

Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:17h
L'Ajuntament de Viladecavalls ha posposat la celebració de la festivitat de Sant Martí, prevista pels dies 11 i 12 de novembre, amb motiu de l'actual situació política que viu Catalunya.
Aquesta decisió ha estat consensuada entre l'equip de govern i de tots els grups municipals de la Corporació així com amb l'acceptació de les entitats i associacions locals que participaven en l'organització dels actes.

La decisió s'ha pres després de valorar àmpliament totes les sensibilitats, opinions i criteris dels diversos agents convocats en una reunió d'urgència el passat divendres 3 de novembre.
Arran de les detencions dels legítims representants de les institucions catalanes i les manifestacions convocades pel mateix cap de setmana de la festivitat de Sant Martí, l'Ajuntament de Viladecavalls creu convenient postposar els actes programats i establir una festivitat conjunta els pròxims 16 i 17 de desembre, en el marc del cap de setmana de La Marató de TV3 i Santa Llúcia.

Així doncs, els actes programats per a la celebració de la Festa de Sant Martí d'enguany s'inclouran en la programació de la Fira de Santa Llúcia, el pròxim 16 i 17 de desembre del 2017, excepte la Cursa Solidària de Sant Martí organitzada per Kames Kids, que davant la impossibilitat de traslladar-la a les noves dates, es mantindrà el diumenge 12 de novembre a partir de les 10.00 hores, així com l'ofici solemne de Sant Martí que tindrà lloc el mateix diumenge 12 a les 11.00 hores.