La presentació més multitudinària del hockey de Terrassa, avui al Centre Cultural

L'entrada és gratuïta i hi haurà desfilada dels jugadors i jugadores, sortejos, una actuació musical i més sorpreses

Redacció
06 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:57h
El Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340) serà l'escenari de la presentació dels equips de hockey de Divisió d'Honor i Hockey Plus de Terrassa, el proper dilluns, 6 de novembre. Hockey per Terrassa, un any més, promou i organitza aquesta posada en escena dels principals equips de hockey de la ciutat. Enguany, la festa de presentació del hockey terrassenc presentarà alguns canvis en el format respecte edicions anteriors i diverses novetats i sorpreses.

La presentació dels equips de Divisió d'Honor i Hockey Plus de Terrassa serà més multitudinària que mai. D'una banda, perquè els quatre clubs de hockey de la ciutat compten amb algun equip a les categories d'or i plata masculines i femenines d'aquest esport. D'altra banda, perquè també tots quatre clubs s'han bolcat amb la Lliga BBVA Hockey Plus.

L'adhesió del Línia 22 HC a l'entitat Hockey per Terrassa el passat mes de gener va permetre aglutinar en un projecte comú els quatre clubs de hockey de la ciutat. El CD Terrassa, el Club Egara i l'Atlètic Terrassa van iniciar el camí de la col·laboració el 2010, un camí que va agafar forma amb la creació de Hockey per Terrassa el 2011, de la mà de Martí Colomer.

Més equips que mai a l'elit

Actualment, un total d'onze equips terrassencs participen en les competicions nacionals de hockey. Tant a la Divisió d'Honor masculina A com a la Divisió d'Honor femenina, hi participen els primers equips de l'Atlètic Terrassa, el Club Egara i el CD Terrassa. A la Divisió d'Honor B, el Línia 22, el Vallès Esportiu i l'Egara 1935 són els representants locals. A la seva equivalent femenina, la Primera Divisió, militen el Línia 22 i el segon equip del Club Egara.

La Lliga BBVA Hockey Plus arriba aquesta temporada a la seva segona edició. Després de l'èxit inicial, aquesta lliga que fomenta la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual s'ha estès a més clubs. A Terrassa, els quatre clubs de hockey compten amb equips gràcies a la col·laboració amb diverses entitats egarenques. Així, l'Atlètic Terrassa presenta dos equips de la mà de L'Heura; el Club Egara treballa vinculat a Fupar; el CD Terrassa forma un equip amb Prodis i, des d'enguany, el Línia 22 participa a la Lliga BBVA Hockey Plus col·laborant amb l'escola municipal d'educació especial Fàtima.

Novetats i sorpreses

La presentació del proper dilluns, 6 de novembre, començarà a les 19:30h a l'auditori del Centre Cultural Terrassa. L'entrada és gratuïta, però cal reservar-la atès que l'aforament és limitat. Les entrades es poden recollir als clubs CD Terrassa, Club Egara, Atlètic Terrassa i Línia 22, a les botigues de material de hockey Reves i Flick Hockey, als centres Fupar, L'Heura, Prodis i Fàtima, i a les taquilles del Centre Cultural Terrassa.

Com és habitual, la presentació i desfilada dels equips serà el plat fort de la festa, però també hi haurà moments per conversar amb alguns dels protagonistes, un record als Jocs Olímpics de Barcelona '92 i una actuació musical, entre d'altres sorpreses. També hi haurà sortejos de productes entre els assistents.

La presentació dels equips de Divisió d'Honor i de Hockey Plus de Terrassa compta amb el patrocini de BBVA, Catalunya Caixa i Motor Munich. Col·laboren amb l'esdeveniment Ponsa, La Previsió, La Rambla Serveis Funeraris, el Centre Cultural Terrassa, L'Asseguradora MútuaTerrassa, International House, Hitachi i Diari de Terrassa. Hi participen Grupo Cant, Nautalia, Clínica Dental Passeig, Sport Lean, Noplanxing, T.O.C., Cover Protec i Carreras. L'acte està organitzat per Hockey per Terrassa i DAP Comunicació.