​Els Mossos enxampen «in fraganti» un lladre que roba dos pisos la mateixa nit a Rubí

El jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs

Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:38h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 29 d’octubre un home de 22 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Rubí, com a presumpte autor de dos robatoris amb força, ambdós comesos la mateixa nit a la localitat vallesana.
 
Els agents van rebre l’avís quan s’estava produint el primer, en un pis del barri Zona Nord. Un cop al lloc, van comprovar que una finestra del bany estava desmuntada. Precisament, per aquí va fugir, al veure’s sorprès per la propietària de l’immoble.
 
El suposat lladre es va amagar a l’espera que la patrulla marxés. Així, un dels policies es va refugiar i van simular la seva marxa. D'aquesta manera, el presumpte lladre va sortir de l’amagatall, però l’agent el va interceptar. Quan se’l va escorcollar, a la motxilla duia dos tornavisos, telèfons, una bossa de marihuana i una cartera amb documentació d’una altra persona.
 
La patrulla va rebre la notificació que, pocs minuts abans, s’havia registrat un altre robatori amb força en un habitatge de la zona. Es dóna la circumstància que el domicili violentat era el mateix que constava en la documentació que duia a sobre el detingut. L’home va  passar a disposició policial el 31 d’octubre i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.