VÍDEO Noel Duque, fins ara regidor socialista: «La cúpula està podrida»

El regidor de Joventut, que renunciarà al càrrec seguint l'exemple de Ballart, comparteix a la xarxa els motius del seu comiat

Noel Duque s'ha acomiadat com a regidor a Facebook.
Noel Duque s'ha acomiadat com a regidor a Facebook.
Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:26h
L'encara regidor de Terrassa, Noel Duque, ha compartit a Facebook un vídeo per explicar la seva renúncia al càrrec, que es farà efectiva en els propers dies. Duque formava part del grup municipal Socialista i de l'equip de govern i és un dels cinc regidors que han anunciat la seva dimissió, seguint l'exemple de Jordi Ballart. Fa tot just tres dies va assumir la segona tinència d'alcaldia.

Duque no és militant del PSC. Va entrar a les llistes com a independent gràcies a la confiança de Ballart, que el va anar a buscar a Can Tusell, on col·laborava amb projectes juvenils i socials. Per tant, no ha d'estripar cap carnet, però igualment ha tingut paraules molt crítiques amb el PSC i el PSOE, assegurant que "la cúpula està podrida" o que hi ha "molts interessos econòmics". A més, al vídeo, Duque elogia la figura de Ballart i agraeix per enèsima vegada la confiança que li va fer.