loteria

La Seu d'Ègara de Terrassa, al cupó de l'ONCE del 9 de novembre

La butlleta està dedicada a la ciutat per haver guanyat el Premi Reina Letizia d'Accessibilitat 2016

per Redacció, 3 de novembre de 2017 a les 14:49 |
Presentació del cupó dedicat a Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutat de Terrassa serà la protagonista del cupó de l'ONCE del proper dijous, 9 de novembre. Una imatge de la Seu d'Ègara il·lustra la butlleta, que s'ha presentat aquest divendres al matí a l'atri de l'Ajuntament de Terrassa.

La regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Lluïsa Melgares, ha assistit a la presentació d'aquest cupó dedicat a Terrassa amb motiu d'haver guanyat la ciutat el Premi Reina Letizia d’Accessibilitat 2016. Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya i Paco Aguilar, director de l’agència de Terrassa, han lliurat a Melgares una reproducció del cupó que el dia 9 de novembre es dedica a Terrassa amb motiu del premi.


Melgares ha agrait a l’ONCE el fet d’haver dedicat el cupó a la ciutat i ha recordat la llarga trajectòria de l’Ajuntament de Terrassa en la implantació de mesures per avançar cap a l’accessibilitat universal.

 

Participació