​Els Mossos detenen dues persones després de robar en un domicili a Sant Cugat

El jutge decreta el seu ingrés a presó

Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:22h
El Mossos d’Esquadra van detenir el passat 29 d’octubre dues persones, de 24 i 32 anys i d’origen albanès, com a presumptes autors d’un robatori en un domicili a Sant Cugat. La policia catalana va topar amb la parella en un patrullatge preventiu pel barri de Valldoreix, que feia sobre les 20.25 hores del passat diumenge.
 
Els dos suposats lladres, quan van veure els agents, es van separar i accelerar el pas. A més, vigilaven, mirant enrere, si la policia els controlava. Davant d’aquest comportament, la patrulla els va aturar, identificar i escorcollar. Duien monedes i bitllets, estris que es podien utilitzar per cometre robatoris com ara una lot, guants i un rossinyol per forçar ascensors.
 
Precisament, mentre es practicava aquesta acció policial, els agents rebien l’avís que a pocs metres del lloc s’acabava de cometre un robatori en un habitatge. De fet, els objectes que duien a sobre pertanyien al propietari del domicili en qüestió.
 
Per tot plegat, els Mossos van detenir-los i van passar a disposició judicial al dia següent, dia 30 d’octubre, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.