El CN Terrassa supera l'EWP Zaragoza i acumula dues victòries en dos partits

L'equip egarenc va guanyar el primer partit de lliga a casa.
L'equip egarenc va guanyar el primer partit de lliga a casa. | Dani Domene
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:58h
El CN Terrassa va derrotar l’Escuela WP Zaragoza (9-5) en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va controlar el matx gràcies a una bona arrencada i suma sis punts després dels dos primers partits.

Les egarenques van fonamentar el triomf en un inici notable. Molt concentrades en defensa i amb una Sandra Domene molt inspirada sota els pals, van tancar el primer quart amb un parcial de 3 a 0 que va aplanar el camí. Olga Descalzi, als dos minuts de joc, va inaugurar el marcador amb una vaselina precisa. Tot seguit, Noelia Mora va ampliar el marge amb un tir amb bot molt col·locat des del lateral dret que va sorprendre Bello. Mora va repetir tres minuts més tard en resoldre amb encert una bona jugada col·lectiva en superioritat numèrica.

Les de Xavi Pérez van mantenir la intensitat en el segon període. Una altra acció en jugadora de més ben trenada va permetre Ángela Ruiz anotar el quart. Les aragoneses van estrenar el caseller en el minut dotze de partit de la mà de Gómez. El CN Terrassa, no obstant, no va oferir concessions. Marta Recio, amb una vaselina plena de classe, i Elia Montoya, en superioritat numèrica, van contrarestar la diana de la visitant Ciudad per situar un còmode 6 a 2 al descans.

A la represa, la dinàmica no va variar. El conjunt de Xavi Pérez va seguir exhibint el seu domini. Montoya va marcar el segon gol del seu compte particular en culminar des de l’extrem esquerre una acció en jugadora de més. Quatre minuts després, Anna Roldán va incrementar la diferència en batre Bello novament en superioritat. En el tram final del tercer període, l’equip de Fran Orizo va retallar distàncies de la mà de Gómez (8-3).

En l’últim quart, les visitants van maquillar tímidament el marcador en endur-se el parcial per 1 a 2 davant un CN Terrassa que va aixecar el peu de l’accelerador. Míriam Ciudad, la millor de les aragoneses, va marcar els dos gols del seu equip, mentre que Olga Descalzi, en jugadora de més, va anotar per part egarenca.

Visita al CN Sant Feliu

El CN Terrassa visitarà la piscina del CN Sant Feliu en partit corresponent a la 3a jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor. El matx es disputarà dissabte 4 de novembre a les 17.00h.