Terrassa se cita al Raval per celebrar i defensar la República Catalana

Redacció
27 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:15h
El Comitè de Defensa del Referèndum de Terrassa ha fet una crida a celebrar la proclamació de la República Catalana al davant de l'ajuntament, al raval de Montserrat de Terrassa. El CDR anima la ciutadania a anar-hi "ara mateix" a celebrar-ho, amb cava i coets.

També el regidor i president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Carles Caballero, ha citat a la ciutadania davant de l'ajuntament de Terrassa a les set de la tarda. "Ja la tenim aquí. Tocarà defensar-la", ha assegurat. 

El Parlament ha aprovat aquest divendres les resolucions que detallen els efectes de la declaració de sobirania firmada el 10 d'octubre i, amb aquest gest, ha aixecat la suspensió que havia decretat Carles Puigdemont aquell mateix dia, per abordar un últim intent de diàleg amb l'Estat o de mediació internacional que per ara s'ha evidenciat impossible. Com marcava el full de ruta de Junts pel Sí i exigia la CUP, per tant, la independència ja està declarada amb tots els seus efectes.

Ara, però, comença la fase de la resistència, per intentar preservar les institucions davant l'aplicació del 155 per part del govern espanyol i, a poder ser, per posar en marxa les estructures d'estat, buscar el reconeixement internacional i iniciar el procés constituent