procés català

La Fundació Torre del Palau de Terrassa, amb la declaració de la República Catalana

El president de l'entitat, Màrius Massallé, manifesta en un comunicat el suport al Govern i a les institucions catalanes

per Redacció, 26 d'octubre de 2017 a les 17:37 |
Màrius Massallé, president de la Fundació Torre del Palau. | J.M.O./Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Torre del Palau de Terrassa ha manifestat el seu "ple suport" al Govern i a les institucions catalanes en declarar la República Catalana. La fundació, considerada entitat d'interès cultural des de 2015, és l'editora de col·leccions de llibres sobre Terrassa i impulsora d'activitats culturals.

En un breu comunicat signat aquest dijous pel seu president, Màrius Massallé, la Fundació Torre del Palau rebutja la suspensió de l'autogovern de Catalunya amb el 155 i aposta per donar compliment al mandat popular expressat en el referèndum de l'1 d'octubre.


"En compliment del mandat popular expressat en el referèndum d'autodeterminació del passat 1 d’octubre, i davant la decisió del govern espanyol d’iniciar la suspensió de l’autogovern de Catalunya amb l’article 155 de la Constitució espanyola, la Fundació Torre del Palau manifesta la seva oposició a aquesta actuació del govern espanyol i reitera el ple suport al govern i a les institucions catalanes en declarar la República Catalana", diu el comunicat íntegre.

 

Participació