Hockey per Terrassa i BBVA renoven el conveni de col·laboració per impulsar l'esport més emblemàtic de la ciutat

L'entitat dona suport als quatre clubs d'hoquei de Terrassa

Francesc Salvatella (Hockey per Terrassa) i Ignasi Riera (BBVA), durant la signatura.
Francesc Salvatella (Hockey per Terrassa) i Ignasi Riera (BBVA), durant la signatura. | HxT
Redacció
26 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:30h
BBVA ha signat un conveni de col·laboració amb Hockey per Terrassa, el projecte integrat pels quatre clubs terrassencs d'aquest esport: Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa i Línia 22. Hockey per Terrassa es va constituir des del seu inici per donar projecció i millorar aquest esport tan arrelat a la ciutat amb més de 100 anys d’història. Ara, BBVA renova un any més el seu compromís com a col·laborador per donar-hi el suport necessari que permeti desenvolupar la seva tasca d’acostament de l'hoquei als nens i nenes de la ciutat, fent créixer alhora les escoles de cada un dels clubs, de millora del rendiment esportiu dels equips terrassencs en totes les categories, així com de desenvolupament dels projectes d’hoquei per a discapacitats materialitzats en la Lliga BBVA Hockey Plus, lliga que fomenta la inclusió social de jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual mitjançant l'hoquei herba.

El conveni ha estat signat per part d'Ignasi Riera, director de zona de BBVA, Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, i els presidents dels quatre clubs esportius: Marià Lara, president del CD Terrassa Hockey, Pere Marcet, president del Club Egara, Josep M. Biosca, president de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, i Raül Galy, president del Línia 22 HC.

Durant l'acte de signatura, els presidents de les entitats esportives van agrair el suport de BBVA i la seva implicació amb el món de l'hoquei herba. Ignasi Riera, en representació de BBVA, va mostrar la satisfacció de l'entitat bancària per continuar donant suport a iniciatives del territori i va destacar la singularitat de l'hoquei terrassenc, l'esport més emblemàtic de la ciutat egarenca. El nou conveni de col·laboració inicialment tindrà vigència fins al final de la temporada.

Aquest acord és, per part de BBVA, una clara traducció de la proximitat lligada al foment de les entitats i activitats del territori. El foment de l’esport i el vincle que l'hoquei egarenc crea al territori i la seva gent, així com la voluntat d'inclusió social per als jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual, són elements clau del compromís de col·laboració de BBVA amb Hockey per Terrassa.