El PP Terrassa respon als independentistes i declara Millo persona «molt grata»

El grup municipal transmet a través de les xarxes socials tot el seu "suport i reconeixement" al delegat del govern espanyol a Catalunya

Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya, en una imatge d'arxiu.
Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya, en una imatge d'arxiu. | ACN
Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:16h
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha estat diana de crítiques i de retrets des del sobiranisme per la seva responsabilitat en la repressió i la violència de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional del passat 1 d'octubre. Les forces independentistes han demanat en molts municipis de Catalunya -també a Terrassa- declarar al polític terrassenc persona non grata.

Davant d'aquesta situació, el grup municipal del Partit Popular en el consistori egarenc ha sortit en defensa de Millo i també del rei Felip VI. De fet, en un comunicat emès quatre dies després de les càrregues durant el referèndum, els populars transmetien el seu "suport, solidaritat i reconeixement" als cossos policials de l'Estat.

Aquest dimecres, a través de les xarxes socials, han tornat a insistir en el seu suport inequívoc i incondicional a la figura del delegat del govern. Recordant el punt 2 de l'escrit mencionat, el PP acompanya el tuit amb el hashtag #MilloPersonaMoltGrata com a resposta a l'onada d'acusacions.