Cs Terrassa denuncia la «utilització indecent» dels nens a les escoles

El grup municipal destaca episodis de "pressió política" a les aules de Terrassa i la resta del territori català | El portaveu a l'Ajuntament, Javi González, ha compartit una imatge a les xarxes per denunciar-ho

Estudiants de quart d'ESO, en una imatge d'arxiu.
Estudiants de quart d'ESO, en una imatge d'arxiu. | ACN
Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:34h
El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa denuncia adoctrinament a les escoles de la ciutat. Concretament, tal com va anunciar a principis de setmana el regidor David Aguinaga, la formació presentarà un acord per instar a les altres forces municipals a rebutjar la "pressió política" a les aules i la vulneració dels drets de la infància i de la tolerància.

Cs insisteix que diversos centres educatius de Terrassa estan actuant de manera "impròpia" amb un llenguatge manipulador i sembrant odi entre els més petits. Ho argumenten amb la decisió d'algunes escoles i instituts d'adherir-se a la convocatòria de vagues o de mostrar el seu suport inequívoc al referèndum del passat 1 d'octubre.

Així, el portaveu del grup municipal en el consistori terrassenc, Javi González, ha compartit una imatge a Twitter per denunciar-ho i ha acusat els col·legis d'utilitzar de manera "indecent" els infants. A la fotografia surten uns nens pintant una pancarta on s'hi pot llegir "Democràcia. 1-O. Independència". Hi ha dibuixats alguns claves i la cara de Rajoy amb una creu vermella.