El Mag Lari desborda previsions i exhaureix les entrades de la seva doble actuació a Terrassa

El Centre Cultural s'ha quedat petit davant la gran demanda d'entrades per l'espectacle "Dolce Vita"

Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:50h
Dolce Vita, el nou espectacle del Mag Lari.
Dolce Vita, el nou espectacle del Mag Lari. | Centre Cultural de Terrassa
El Centre Cultural de Terrassa s'ha quedat petit. El Mag Lari ha desbordat les previsions i ha exhaurit les entrades de la seva doble actuació a l'epicentre de la cultura de la capital vallesana. De nou, doncs, l'organització ha de penjar el cartell de Sold Out en un espectacle de màgia, després de fer-ho amb el Mago Pop i La Gran Ilusión.

El mag més famós de la televisió catalana presenta Dolce Vita en una doble actuació, a les sis de la tarda i a les nou de la nit, aquest proper dissabte 28 d'octubre. Combina la màgia i la diversió amb el seu humor tan personal. Lari ja va actuar amb l'aforament complet amb l'espectacle Splenda (2012) i ara hi torna de nou amb aquesta producció d'aromes italianes.

Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris. El Mag Lari ofereix amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia. L'espectacle és un show àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, rellueixen la manera de fer màgia despreocupada i la carismàtica faceta de showman del protagonista.