La patronal Cecot, amb el Govern: «Ens situem democràticament al costat de les institucions catalanes»

Antoni Abad, president de la patronal del Vallès, assegura que sense la llibertat "no hi ha democràcia"

Antoni Abad, president de la Cecot, amb Carles Puigdemont, Carme Forcadell i Santi Vila
Antoni Abad, president de la Cecot, amb Carles Puigdemont, Carme Forcadell i Santi Vila | Govern
Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 23:09h
Antoni Abad, president de la patronal vallesana Cecot, ha fet costat aquest dilluns a les institucions catalanes davant l'atac a l'autogovern que prepara el govern espanyol a través de l'article 155 de la Constitució. "El teixit empresarial fa la seva feina i se situa, democràticament, al costat de les institucions i els ciutadans de Catalunya. El conflicte polític només es pot resoldre amb política. Això és democràcia. La llibertat és decidir, la llibertat és responsabilitat, la llibertat és consciència i dubte. Les veus i expressions socials no es poden empresonar. Perquè s’està destruint progrés, democràcia i convivència", ha recalcat Abat en la Nit de l'Empresari.

Ho ha fet al costat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i també del conseller d'Empresa, Santi Vila. Carme Forcadell, presidenta del Parlament, també ha assistit a l'acte, durant el qual Puigdemont ha estat ovacionat.
 
"Les empresàries, els empresaris i les empreses, en la circumstància en que ens trobem, o en sortim dialogant i pactant, o les empreses i els seus treballadors, no ho entendrem. Així ens hem expressat les organitzacions empresarials i sindicals. Amb aquest propòsit compartim taules. Estem abduïts pel sentit comú", ha indicat Abad.

Discurs d'Antoni Abad, president de Cecot by naciodigital on Scribd