​Incendi en un domicili amb una família a l'interior a Terrassa

Tres dels residents van sortir per la balconada del pis, ubicat a l'entresol, i els Bombers van evacuar l'altre amb una escala

Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:58h
Passaven pocs minuts de dos quarts de set, el passat divendres, quan diversos ciutadans van alertar els serveis d'emergències per un incendi en un pis del carrer de Tarragona, a l'alçada del carrer de Manresa, a Sant Pere Nord. Tres efectius de Bombers, dues ambulàncies i efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal de Terrassa es van desplaçar al lloc dels fets.

Els efectius de Bombers van evacuar l¡única persona que encara hi havia a dintre del domicili afectat amb una escala, ja que la resta dels habitants s'havien pogut despenjar des de la balconada.

El responsable dels Bombers va aconsellar al veïnat que es confinés en els seus habitatges fins a sufocar l’incendi. El servei sanitari d’una de les ambulàncies va atendre els dos adults i els dos fills. Els dos primers, juntament amb una altra veïna de l’immoble, van ser traslladats a l’Hospital de Terrassa per inhalació de fum. Els Bombers van trigar una hora i mitja en extingir el foc, que s’havia originat en una de les habitacions, que va quedar totalment calcinada. L’estructura de l’edifici, però, no va resultar afectada. La Policia Municipal va tallar el trànsit de vehicles i de persones a la zona.